Groep 1-2

 


In onze groep zitten 26 kinderen. Op maandag, dinsdag is juf Michelle er en
op woensdag, donderdag en vrijdag juf Filomena. 


 

 

winterfeest in de klas


Vanwege de coronamaatregelen vieren we dit jaar het winterfeest in de eigen klas. Ook nog een week eerder omdat er besloten is de scholen een week eerder vakantie te geven. Hieronder een foto van een levende kerstboom n.a.v. een Engels liedje: The dancing Christmas tree. Hier hebben ze enorm van genoten. De kinderen hebben Stella versierd en het lied gezongen.
 

Sinterklaas


Dit jaar vierden we sinterklaas in onze eigen klas in plaats van met z'n allen in de aula. Ouders mochten helaas niet de school in maar gelukkig werden voor Sinterklaas en zijn 2 pieten door het kabinet een uitzondering gemaakt. Dat was wel een opluchting voor veel kinderen en leerkrachten. Het is toch anders om hem in het echt te zien i.p.v. achter een scherm. We kregen nog een speculaasje en er waren appels en mandarijntjes. Het was een heerlijke dag en nu op naar het heerlijke avondje.
 

 


 
 
 
 
  nieuws van vorig jaar

Op bezoek bij de bieb.


Vandaag liep onze groep samen met de juf; heel veel mama's en 1 papa naar de bieb. Daar las juf Andrea van de bieb ons voor uit het boek "De Stip". We praatten nog samen over het verhaal en daarna mochten we een tekening maken. Juf Andrea maakte een stippenschilderij met ons. Omdat er zoveel kinderen in onze groep zitten, is het schilderij nog niet af. Gelukkig bracht juf Andrea het schilderij naar school en kunnen we het hier afmaken.


 
 

Politie in groep 1/2


Zoals u al op ISY heeft kunnen lezen was pop Meis vermist en heeft politieagent Jeroen, vader van Mees en Kaatje, ons goed geholpen met het opsporen van Meis. En het leuke was dat wij hem goed konden helpen als een echte hulpagent met pet!. We konden n.l. een heel goed signalement geven van Meis en hebben goed gekeken waar puzzelstukken lagen en vonden zo onze lieve Meis terug! Gelukkig was er niks ernstigs aan de hand. Meis was op zoek gegaan naar Jane (Engelse pop) en in de speelzaal gaan spelen en slapen. Het bezoek van de agent was een goede aanleiding om zijn uniform en andere attributen eens goed te bekijken! Verder mochten we ook nog in de politieauto zitten! Kortom...eind goed....al goed!
Op de bijgaande foto's  krijgen jullie een leuke impressie van het hele gebeuren!
 
Kijk voor meer foto's in het fotoalbum.