Hoe werken wij?

Onze interne organisatie
Optimaal onderwijs bieden aan onze leerlingen, dat vinden wij belangrijk. Daarom kiezen wij ervoor om zoveel mogelijk met de leerling samen te werken. We zorgen ervoor dat het kind zich prettig voelt en graag naar school komt.

Schoolleiding
Leonie Schepers- Godschalk is directrice van beide locaties. Samen met de locatieleidsters zorgen ze voor het dagelijks reilen en zeilen van de Tovercirkel. De locatieleidster is het eerste aanspreekpunt bij afwezigheid van de directrice.

De locatieleidsters zijn:
  • locatie Heerlerbaan: Mechelien van den Bos. Zij werkt op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.
  • locatie Douve Weien:  Marie-José Grooten. Zij werkt op dinsdag, woensdag en donderdag.
Interne begeleiding / leerlingzorg:
Mechelien van den Bos coördineert samen met de Interne Begeleiders (IB'ers) de leerlingenzorg en uitvoering van onderdelen van de schoolontwikkelingen . Mede dankzij de ondersteuning van onze interne begeleiders kunnen wij als team kwalitatief goed onderwijs bieden.

De IB'ers zijn:
  • Locatie: Heerlerbaan, Vullingsweg: Dorien Phijl en Sandra Everhartz
  • Locatie: Douve Weien, Benzenraderweg: Anouk Persoon
Bouwcoördinatoren
Op de Tovercirkel werken we met 3 bouwen. Iedere bouw heeft zijn eigen coördinator.

De coördinatoren zijn:
  • Willy Lento,Coördinator onderbouw (groep 1 en 2) i
  • Esther Gussen, Coördinator middenbouw (groep 3 t/m 5)
  • Leon Triepels, Coördinator bovenbouw (groep 6 t/m 8)

ICT
Verantwoordelijk voor zaken rondom ICT zijn:
  • Marie-José Grooten locatie Benzenraderweg
  • Guido Verkerk locatie Vullingsweg