Nieuwe ouders
 
Wordt uw peuter bijna kleuter of bent u voor uw oudere kind op zoek naar een goede basisschool? U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in onze school!

Wanneer uw zoon of dochter vier jaar wordt, gaat hij of zij voor het eerst naar de basisschool. Uiteraard is dit een spannende periode voor zowel uw kind als voor uzelf. Het is dan belangrijk dat u uw kind met een gerust gevoel kunt achterlaten. Wij willen u graag kennis laten maken met onze school, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent.
U maakt hiervoor een afspraak met Mechelien van den Bos (Vullingsweg) of Marie-José Grooten (Benzenraderweg). Zij zullen u een rondleiding in de school geven en u laten zien hoe wij op de Tovercirkel werken. Wij vinden het erg leuk als uw zoon of dochter meekomt.


Daarnaast hebben wij alle belangrijke informatie verzameld in onze schoolgids. Mocht u voor onze school kiezen dan kunt een aanmeldformulier ophalen of vragen of digitaal toegestuurd krijgen. Voor onze organisatie is het prettig als u uw kind inschrijft als hij/zij drie jaar is geworden.

Wilt u meer weten of een afspraak maken, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.
Vermeld a.u.b. even erbij om welke locatie (Vullingsweg of Benzenraderweg) het gaat.